Fler WooCommerce referenser, Kila Möbler nästa ut på plattformen

In Check out/Kassasystem, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu en svensk WooCommerce och WordPress-referens. De många sajterna på världens största e-handelnplattform har även anlänt till Sverige, verkar det som. Byrån Tankbar är klara med nya Kilamobler.se för möbelföretaget med samma namn hälsar Philip Saltskog MKSE.com. Kila Möbler säljer utemöbler/trädgårdsmöbler, sängar, sänggavlar och sängtillbehör och har funnits på gamla E4:an mellan Nyköping och Norrköping sedan 1978. Kilamobler.se ska ha fördubblat sin konvertering efter plattformsbytet....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.