Flickr utmanar alla DAM-aktörer, stora drifts- och SEO-fördelar

In Drupal, Nyheter, Online Marketing, PIM, SEO by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DAM aktörerna fick nyligen en ny konkurrent. Ett av få prestigebolag i Yahoos gamla portfölj håller på att anpassa sig för att börja tjäna pengar på mer än fotoentusiaster. Det är Flickr som tagit fram ett erbjudande för företag där deras bilder kan driftas på speciella Flickr-konton som sedan länkas ut till t ex pressektioner. IBM är en av de första kunderna. Utöver drift- och prestandabiten där Flickr blir en typ av Youtube för större bilder,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.