Flottsbro vill sälja fler liftkort med E37 e-handel

In Check out/Kassasystem, E37 E-handel by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En lång vinter och satsning på både sociala medier och mCommerce mobila enheter ska lett till att Flottsbro går mot en av sina bästa säsonger någonsin.

En delgrupp av de som gillar backen på Facebook har fått vara med och ge input till arbetet. Backen har i nuläget runt 5000 Facebook-likes och den sociala strategin är omfattande. Både Facebook, Twitter, Instagram, Youtube och Google+ ska löpande uppdateras året runt av redaktörerna.

Den vanliga sajten har två versioner, en i ”Widescreen-format” med högupplösta bilder (på runt 250-300kb styck) och en separat mobil version, som är mindre grafikintensiv. Andelen besökare som använder en mobil enhet överstiger numera 30 %. Väderinfo hämtas från yr.no och det finns en webcam.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

Sajterna ska vara förberedda för att byta skepnad inför varje årstid. Det hela ser bra och modernt ut.

E-handeln som sker inom E37 Triton 1.20 är dock väldigt begränsad. Eller obefitnlig. Den ska enligt E37s information gälla den viktiga onlinebokningen samt hyra av skidutrustning. Men bokningen ligger trist nog fortfarande på egen domän, i pop-up i en VB-skriven äldre lösning. Även Skipass-köp ligger i separata Restech Reservation Technology AB R360 och boka boende är en iFrame’ad lösning från DL Systems & Consulting AB.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

De verkar inte ingått i projektet, trots att E37 främst erbjuder en e-handelsprodukt.

Huge Fastigheters kommunikationsavdelning projektledde arbetet.

 

 


Atiendo

Leave a Comment