Flygbolaget satsar på SDL med riktad real-time content

In CXM, Nyheter, Online Marketing, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Flygbolag har handlat upp och öppnat en global SDL kundupplevelsehantering denna vecka, hälsar representanter till MKSE. Det är snabbväxande China Airlines som installerat upprättningen. I november 2015 måste alla flygboalg som ska resa in i USA kunna visa upp att de följer W3C och WCAG 2.0 riktlinjerna, vilket ledde till en större webbförändring. Lite andra fakta: Lösningen ska innehålla: Riktad (Targeted) real-time content till online besökare. Nytt lokaliseringsstöd Integration med Amadeus (som även ska fungera som ny e-handelsmotor) China Airlines omsätter US$5.7B, har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment