Fokus.se och DN.se växlar ut sina WordPress respektive Polopoly

In Drupal, Nyheter, Polopoly Atex, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Fokus.se, en av få som vågat bygga ut ett Wordpress och ha det som redaktionellt, content-intensivt CMS, bygger ut sin lösning. Nu lanseras Makthavare.se, sajten har funnits i en beta sedan några månader tillbaka. Hoppas den slår bättre än andra, liknande listor som trötta CS IT Industry Guide eller AFV.se Konsultguiden Men det ser inte ljust ut för Fokus, en enda Twingly inlänkning på fem månader. Och vad gör "Mest redigerade" som toppval? Är det en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. MTG.se avslöjar följande i sin kod: meta name=”generator” content=”EPiServer”

  2. MTG.se avslöjar följande i sin kod: meta name=”generator” content=”EPiServer”

  3. DN växlar kanske snarare upp med Polopoly. Pastan.nu, Alltombarn.se och nya dn.se.

  4. DN växlar kanske snarare upp med Polopoly. Pastan.nu, Alltombarn.se och nya dn.se.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.