Folkhälsomyndigheten släpper nytt på Optimizely CMS med Matomo

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

FHM, Folkhälsomyndigheten och Nordic Morning släpper idag nya dinpsykiskahalsa.se på en Optimizely CMS med stöd från bl a Matomo Analytics. Sajten handlar om psykisk hälsa och förebyggande av självmord. Målet från start har varit att skapa en digitalplattform för den svenska allmänheten med vetenskapsbaserad kunskap och stöd för att stärka deras psykiska hälsa.

Webbplatsen riktar sig till både personer som söker information om psykiska utmaningar och personer som vill veta hur man upprätthåller en god mental hälsa. Det modulära innehållssystemet som finns på plats ska ge besökarna möjlighet att navigera i de särskilda områden som betyder mest för dem i deras sökning, det gör det också möjligt för dem att hitta andra intresseområden för framtiden, baserat på deras sökintresse/beteende.

” – Detta projekt fick verkligen kontakt med våra hjärtan och sinnen på Nordic Morning och vi är verkligen stolta över resultatet. Vi är särskilt stolta över att Folkhälsomyndigheten litade på oss med sin vision och var modiga nog att driva lösningen lite längre.”

Säger Jennifer Hagberg, kundansvarig.

Teamet i Malmö och Stockholm var Filip Rafstedt, Sigrid Gustafsson, Emma Bok, Fredric Ralman, Andreas Viklund, Fanny Pettersson, Max Ringi, André Dahl, Johan Rappling, Hanna Rosenblom, Joakim Holmqvist och Jennifer Hagberg.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Google Optimize till Optimizely övergången en säljframgång, VD lyrisk