Footway Group lanserar D2C-racketsportbutiken Racketnow.com på 24 marknader i ett svep

In E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Här kommer multiskalande subbrands D2C-style. Det är noterade Footway Group har lanserat den helt nya D2C racketsportbutiken Racketnow.com på imponerande 24 marknader i Europa. Allt tillsammans med leverantören Grebban på en custom-lösning. Racketnow.com blir den nionde nischade onlinebutiken på Footway Groups skalbara multistore-plattform. Racketnow.com får ett skyltfönster och nischat innehåll samtidigt som den delar backend-funktionalitet såsom kundsupport, lager och logistik med övriga butiker på plattformen. Som General Manager för Racketnow.com har Footway Group rekryterat Gustav Land....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon