Förändrat kundbeteende ledde till plånboksbefriade Panini ”Grab-n-Go” och ny digital strategi

In CXM, Nyheter, Open source PHP, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

BBH, Bartle Bogle Hegarty och Alexander Niléhn berättar för MKSE.com att cafékedjan Panini Internazionale just lanserat den största digitala satsning de gjort i företagets historia. Allt för att möta det förändrade kundbehov de sett på marknaden. Upplevelsen ska ha förändrats till att vara plattformsoberoende och mer kontextuell samt Panini ska lanserat nya erbjudandet "Grab-n-Go". Kunden kan gå in i en butik och plocka upp mat och sen helt enkelt gå därifrån utan att behöva ta upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon