Förändrat kundbeteende ledde till plånboksbefriade Panini ”Grab-n-Go” och ny digital strategi

In CXM, Nyheter, Open source PHP, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

BBH, Bartle Bogle Hegarty och Alexander Niléhn berättar för MKSE.com att cafékedjan Panini Internazionale just lanserat den största digitala satsning de gjort i företagets historia. Allt för att möta det förändrade kundbehov de sett på marknaden. Upplevelsen ska ha förändrats till att vara plattformsoberoende och mer kontextuell samt Panini ska lanserat nya erbjudandet ”Grab-n-Go”. Kunden kan gå in i en butik och plocka upp mat och sen helt enkelt gå därifrån utan att behöva ta upp plånboken. En kund ska enbart behöva välja mat och konfirmera med ett klick. Som en första svensk Amazon Go i praktiken.

”Genom en digital transformation av kundupplevelsen både i butik och online kan Panini fortsätta stärka relationen med sina kunder genom att förstå när, hur och vad de vill handla – och inte minst vad de är intresserade av.”

Panini ”Grab-n-Go”ska spara tid för kunderna då de slipper stå i kö. För bara två veckor sedan lanserades nya Panini App som möjliggör kopplingen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Orkla flyttar över hundra sajter till WordPress tillsammans med 24HR

Caset kom till från data och undersökningar som att en av fyra kvinnor och var tredje chef skippar lunchen på grund av att de har för hög arbetsbelastning (Unionen) och att vi ägnar hela fyra år av våra liv till att köa, enligt forskning av psykologen Adrian Furnham i Psychology Today. Dessutom ska 93% av de företag som erbjuder en avancerad personaliseringsstrategi upplevt högre kommersiell tillväxt under 2018.

Panini.nu är en WordPress 4.2.2 produktion med WooCommerce e-handel och Hotjar stöd.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  "Sann identitet, inga kompromisser och vässade ambitioner" för David Design på ny WooCommerce

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, KI, Avanza och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss