Forefront vinner nya uppdrag tillsammans med byråförvärvet NoC

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forefront Consulting Group, som nyligen köpte, eller hur som helst tog över reklam- och webbyrån NoCs hela verksamhet i Linköping och Åre har vunnit uppdraget för att leverera konsulttjänster till Region Uppsala. De ska leverera systemutveckling, användbarhet och projektledning. Regionuppsala.se är en Episerver CMS användare för externwebben. NoC med åtta anställda två kontor omsatte i slutet av egna regin 5,3 Mkr och gick med omkring 100 000 SEK i vinst. NoC Linköping återfanns inte längre på samma adress,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon