Företagen som köpt en Episervers DXC molnlösning

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Så vilka svenska kunder är redan inne på den nya DXC paketeringen från Episerver då? Det är ett gäng, MKSE får veta att åtminstone ett dussintal svenska kunder redan skrivit under de nya, inom ISV:n lukrativa, AM/förvaltningsavtalen. Storanvändaren och Sharepoint-övergivance kommunen Nacka kommun är en av dessa. De ska valt en Episerver DXC för den omfattande kommunwebb externt och internt de just nu håller på att ta fram. Dessutom är välkända och välbesökta Sats Gymkedjan i behov...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment