Forrester: Investering i Sitevision betalar tillbaka sig på 6 månader

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Företag som investerar i Sitevision tjänar tillbaka sin investering på under sex månader. Samt de som använder Sitevision för att bygga intranät och digitala arbetsplatser får en avkastning på investeringen på 387 procent under en treårsperiod. Det ska en ny Forrester-studie beställd av Sitevision visa upp. Effekterna kommer från organisationer som använder svenskutvecklade Sitevision.

0 %
Avkastning ger CMS investeringen
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

En investering i Sitevision ska ge produktivitetsvinster motsvarande nettovärde på knappt 12,8 Mkr över tre år.

”– Att ha ett verktyg som gör det enkelt att kommunicera och stötta företagets arbetsprocesser är avgörande för svenska företag, inte minst när arbetsplatserna blir digitala. Forresters analys gör det enklare för våra blivande kunder att utvärdera och förstå värdet av en investering i Sitevision.”

Säger Anders Korsvall, VD på Sitevision i ett uttalande. Användare ska framförallt gynnas av funktioner som sparar tid. Tjänstemän sparar i genomsnitt 30 minuter i veckan medan frontline-workers sparar en timme i veckan på att enklare hitta information och dokument. Förenklad innehållsproduktion gör att kommunikatörer sparar tre timmar i veckan. Forresters analys säger även att Sitevision ger:

  • Ökad produktivitet tack vare bättre tillgänglighet och navigering. Värde: 9,7 Mkr.
  • Ökad produktivitet genom bättre samarbetsmöjligheter. Värde: 3,5 Mkr.
  • Förbättrad medarbetarupplevelse så att medarbetare stannar längre. Värde: 2 Mkr.
  • Effektivare innehållsproduktion och internkommunikation. Värde: 385 000 Mkr.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sundsvall Energi uppdaterar på SiteVision