Försäkringskassan spenderade kvarts miljon på WordPress blogg

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Försäkringskassans webbinvesteringar är under lupp. Bland de vansinniga, totalt 81 Mkr i "PR-nota" för Försäkringskassan finns några lustiga WordPress-investeringar. Försäkringskassan har en open source "Förbättringsbloggen" som inte mindre än 242 500 SEK spenderats på. Under huven är det en WordPress med några egna, FK-mallar. Många är nog de WordPress-konsulter som skulle ta en kvarts miljon för det arbetet. Mer i detalj ska tydligen ett teoretiskt "förbättringsförslag för Förbättringsbloggen", ett offertförslag, i sig gått loss på 12...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment