Försäkringsbolaget går all in på Kubernetes, Cloud Native och containerteknik

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Conoa Proact berättar för MKSE.com att de i år har jobbat med att förändra hela den tekniska arkitekturen för Afa Försäkring (externt webben en Optimizely CMS användare) när de moderniserar för framtiden. Det Proact-ägda bolaget har sett till att transformera och flytta över till plattformar som Kubernetes, Cloud Native och containerteknik. Försärkringsaktören har genomfört flytten i några större 2021-projekt. Nu har även Afa Försäkrings ledning, drift och utvecklingsteam utbildats i tekniken. Den nya plattformen ska ge...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon