ForSea köper in omfattande Optimizely Commerce e-handel av Epinova

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En ny kund inom e-handel, Optimizely CMS 12 och specifikt Optimizely Commerce 13 till Epinova och Nova är ForSea. Gruppen har hjälpt den maritima kunden med deras senaste webbutveckling och även innovation. ForSea driver en större verksamhet inom el-drivna båtar som passerar över Öresund. Under hösten 2022 fick Epinova ta över Forseas webblösning på en äldre, utdaterad plattform. Uppdraget var att dels uppgradera befintlig lösning innehållandes ett flertal integrationer, men även att bygga en ny mer kundanpassad e-handel.

0 dgr
tog enbart projektet
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Vi har nu satt grunden och förutsättningarna för att kunna affärsutveckla och att paketera nya tjänster både digitala och fysiskt, både på land och ombord i både Sverige och Danmark. ForSea är en verksamhet i ständig rörelse.”

Säger projektledaren Joanna Wieckowska i ett uttalande.

ForSea ska därmed ha uppgraderat sin webbplattform till en modernare look and feel samt förtydligat stora delar av det egna erbjudandet både inför resa samt ombord. Kunder ska nu kunna ta del av hela sortimentet med kampanjer, samt aktuellt lagersaldo på webbplatsen och mycket mer. Projektet ska slutförts på enbart 90 arbetsdagar och är ett större e-handelsprojektet som rymmer hela 2500 produkter med fullständig produktinformation.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SMEG bygger omfattande Optimizely Commerce med fokus på egen kunddata