Första EPiServer Digital Experience Cloud, DXC kunden

In Cloud / Förvaltning, CXM, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Första EPiServer Digital Experience Cloud, eller EPiServer DXC-kunden är presenterad. Det blev Ottobonis vårcase Bambora, en PSP, specialiserad på betallösningar.

Bambora lanserades i maj och är en nordisk betalkoncern som ska förenklar handlarnas vardag. Bambora ska bestå av några av betalbranschens främsta innovatörer, ingenjörer, marknadsförare och digitala utvecklare, med det gemensamma målet att förenkla handel i butik såväl som på nätet.

Bambora med VD Johan Tjärnberg har runt 120 medarbetare.

EPiServer Digital Experience Cloud finns numera i fyra molnbaserade paketeringar:

  • Professional
  • Group
  • Corporate
  • Enterprise

Det verkar som den sistnämnda är aktuell för Bambora, att de ska sälja molnpaketeringen till sina blivande kunder i olika storlekar. Anders Sköld som är CIO på Bambora säger:

”– Att underlätta affärer mellan människor är det vi strävar efter. För att lyckas med det krävs det att alla våra partner delar samma starka fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Med EPiServer och deras molnlösning har vi hittat en pålitlig partner som låter oss växa och som gör det möjligt att snabbt anpassa oss till förändringar hos våra kunder och deras verksamheter, allt från den lilla blomsteraffären på hörnet till internationella e-handelsföretag.”

0:-
kostar den nya lösningen i månaden
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Åhléns kastar ut 20 byråer för egen digitalfokuserad inhouse, de ryker

Leave a Comment