Första kunden ut på Litium Growth Cloud med Klarna

In litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Att jobba med en Klarna-kassa är ingen direkt skräll i e-handelssverige, men nu berättar Litium att även de fått ut en första kund på sin nya "Litium Growth Cloud powered by Klarna" paketering. Litium tar i dessa fall, liksom Demandware, betalt via en procentuell avgift på kundens försäljning. Det är Sängfabriken AB, en sängtillverkare som valt säljer sitt sortiment online med Klarna och Litium. Förutom satsningen på ny e-handel anställer man nu mer personal, bygger ut...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.