Första kunden ut på Litium Growth Cloud med Klarna

In litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Att jobba med en Klarna-kassa är ingen direkt skräll i e-handelssverige, men nu berättar Litium att även de fått ut en första kund på sin nya ”Litium Growth Cloud powered by Klarna” paketering.

Litium tar i dessa fall, liksom Demandware, betalt via en procentuell avgift på kundens försäljning.

Det är Sängfabriken AB, en sängtillverkare som valt säljer sitt sortiment online med Klarna och Litium. Förutom satsningen på ny e-handel anställer man nu mer personal, bygger ut sitt lager och ökar produktionskapaciteten, i syfte att fortsätta att öka försäljningen och ta fler marknadsandelar.

Därmed överges en PHP-baserad Joomla CMS med Svea Ekonomi kassa.

”- Vi behöver en tillväxtorienterad leverantör som kan hjälpa oss att sälja mer. Jag läste om Litiums och Klarnas gemensamma e-handelslösning och märkte direkt att den skulle passa oss i den expansiva fas som vi befinner oss i.”

Säger Sängfabrikens VD och ägare Zaven Mati.

Allt om e-handel system upphandling

Vill du också få stenkoll på området? Detta är en omfattande nyhetslista över allt som händer. Missa inte vilka plattforsmval som era konkurrenter gjort.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dollarstore gör comeback inom e-handel, nysatsar med Litium SaaS. Så ser strategin ut

Leave a Comment