Första nya Bonnier Bink EPiServer tidningssajterna

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Updated: Bonnier / Bink är klara med de första egna sajterna på EPiServer. Bink har under onsdagen deployat och släppt följande publikationer tillgängliga för externa besökare: Tara.se, ToppHalsa.se, FamilyLiving.se, AlltiHemmet.se, AlltomResor.se, LagaLatt.se, HemochAntik.se, Misstankt.se, Alltomfritidshus.se och Tidningen-S.se. Det är verkligen en batch-release sett till struktur och design. Samtliga sajter har fått: Samma annonsytor, Samma carousel Samma navigering (i nästan samma typsnitt och antal) Samma språkstöd Samma nyhetsbrevsingång Samma footer-sitemap och Samma tema-, taggar- och koppla bild-funktioner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ser ut som exakt samma sajter men med olika färgschema.

  2. haha.. verkligen! har tryckt upp alla fönster och bläddrar igenom dem… det är verkligen samma mall men i olika färger! :) Men visst, det är väl så man får göra, för att få ned kostnaderna såklart, det är väl det mest vättiga, även om man kanske hade önskat med dynamik!

  3. Pingback: jardenberg kommenterar – 17 Jun, 2010 | jardenberg unedited

  4. När man ser kommentarerna inser man att forumet består av gamla drömmare utan insikt i att lönsamheten måste skapas någonstans. Bink och Bonnier gör det enda rätta – skapar förutsättningar för en lönsam och därmed långsiktig verksamhet.

  5. @Joakim Jardenberg
    o andra sidan, så är det ju få personer som prenumererar på både alltihemmet.se, misstankt.se och Tara.se. Så det blir ju bara ”likadant” för de som bemödar sig att besöka alla och jämföra!

    Hade jag haft x-antal kronor som skall räcka till så mycket som möjligt, så ser jag nog inte några konstigheter i att man väljer att lägga många siter på samma mallar. Det är ju det mest kostnadseffektiva. Då kan man satsa pengarna på andra saker… prioriteringsfråga helt enkelt!

Leave a Comment