Bink, bonnier, EPiServer 7.5 Episerver, Nyheter

Första nya Bonnier Bink EPiServer tidningssajterna

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Updated: Bonnier / Bink är klara med de första egna sajterna på EPiServer. Bink har under onsdagen deployat och släppt följande publikationer tillgängliga för externa besökare: Tara.se, ToppHalsa.se, FamilyLiving.se, AlltiHemmet.se, AlltomResor.se, LagaLatt.se, HemochAntik.se, Misstankt.se, Alltomfritidshus.se och Tidningen-S.se. Det är verkligen en batch-release sett till struktur och design. Samtliga sajter har fått: Samma annonsytor, Samma carousel Samma navigering (i nästan samma typsnitt och antal) Samma språkstöd Samma nyhetsbrevsingång Samma footer-sitemap och Samma tema-, taggar- och koppla bild-funktioner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ser ut som exakt samma sajter men med olika färgschema.

  2. haha.. verkligen! har tryckt upp alla fönster och bläddrar igenom dem… det är verkligen samma mall men i olika färger! :) Men visst, det är väl så man får göra, för att få ned kostnaderna såklart, det är väl det mest vättiga, även om man kanske hade önskat med dynamik!

  3. Pingback: jardenberg kommenterar – 17 Jun, 2010 | jardenberg unedited

  4. När man ser kommentarerna inser man att forumet består av gamla drömmare utan insikt i att lönsamheten måste skapas någonstans. Bink och Bonnier gör det enda rätta – skapar förutsättningar för en lönsam och därmed långsiktig verksamhet.

  5. @Joakim Jardenberg
    o andra sidan, så är det ju få personer som prenumererar på både alltihemmet.se, misstankt.se och Tara.se. Så det blir ju bara “likadant” för de som bemödar sig att besöka alla och jämföra!

    Hade jag haft x-antal kronor som skall räcka till så mycket som möjligt, så ser jag nog inte några konstigheter i att man väljer att lägga många siter på samma mallar. Det är ju det mest kostnadseffektiva. Då kan man satsa pengarna på andra saker… prioriteringsfråga helt enkelt!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.