Försvarshögskolan köper nya EPiServer

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Netrelations gamla kund Försvarshögskolan, FHS.se har köpt nya EPiServer av leverantören. Nu är den ett kombinerat intranät med nya, externa webbplats som lagts på en EPiServer CMS 6. Lanseringen har pågått i iterationer under hela året och sajten är en rundad, rätt tillgänglighetsanpassad historia med dropdowns för att snabbt hitta utbildning och vänsterställda, grafiska puffar som genvägar till olika kanaler. Aitellu används för omvärldsbevakning och interna sökmotorn har tweekats en del med olika typer av filtrering...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.