Försvarshögskolan överger dyr Episerver, SiteVision snabba att samla upp myndighetsreferenser

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVisionby Martin Edenström

Nej, fokus ligger inte längre på svenskt offentlig sektor för Episerver och bolagets amerikanska riskkapitalister. Nu lämnar även Försvarshögskolan med FHS.se på grund av, vad MKSE.com erfar, är en mångdubbelt ökad licensprislapp för CMS:et “i molnet”.

Med sådana prisjusteringar blir den sedvanliga större CMS-konkurrenten inom offentlig sektor, SiteVision från Örebro, ett mycket mer prisvärt alternativ. Och så blev det nu i mars då hela FHS.se går över till en Java-stack och landar på en SiteVision CMS. Det berättar bolagets Business Development Manager Daniel Steffensen.

Fler artiklar om ämnet:  Sveriges Allmännytta handlar upp ny digital arbetsplats

Det bara de senaste månaderna vara en handfull kommuner och andra aktörer inom öppen sektor som valt bort Episerver på grund av de nya höga prislapparna. Flera av dem ska istället ha valt justVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Fler artiklar om ämnet:  Myndigheten och forskningsrådet Formas väljer SiteVision, Episerver ut
Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.