Fortsatta problem för nya DN.se på EPiServer, är den snabbare?

In iPad, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Update 2: DN.se lyckades inte alls återupprepa den enormt framgångsrika DI.se migreringen (framgångsrik i åtminstone i 8 månader). DI.se övergången från custom .NET till .NET CMS var så pass smidig att användarna knappt märkte av att de plötsligt surfade på en produkt. Precis vad alla migrationsgeneraler önskar sig. Men DN.se EPiServer-sajten fick tyvärr ingen vidare start och gick ned både under premiärdagens morgon och kväll. Stabiliteten svajar fortfarande under tisdagsmorgonen, berättar flera testvilliga (och skärskådande) MKSE.com-läsare....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Fortsatta problem för nya DN.se på EPiServer, är den snabbare? | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Och Sydsvenskan har en Grade D, snabbast i klassen :-)

  3. Måste påpeka att yslow inte handlar om riktig prestanda. Det är mer en teknik koll. Intressantare är att kolla svarstider och kanske främst laddtider i browsern som ju är användarupplevelsen.

    Framtiden ligger nog i någon proxy cache, HTML5 + CSS3(mindre js) och sen kanske CDN nätverk som jag inte sett så många inslag av på våra dagstidningar.

  4. episerver bink?! vad HÄNDER!?! inga DN.se-kommentarer på två veckor nu?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.