Fotosessioner, SEO-analys och prototyping bakom nya Stockholm Skavsta Flygplats

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tankbar hör av sig till MKSE.com och berättar om sitt senaste släpp, det är Stockholm Skavsta Flygplats, Sveriges femte största flygplats som gått live på en ny Wordpress. Efter sommaren fick de förtroendet att producera flygplatsens nya sajt. De ska inlett uppdraget med en SEO-analys följt av en helt ny sajtstruktur, fotade samtliga bilder till sajten (inkl. planering, foto, och redigering), skissade på designen och slutligen utvecklade vi deras nya sajt. Wordpressen ska innefatta ett antal...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon