Framtiden för Inriver PIM är 3D och AR-stöd

In Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inriver PIMs högsta ledning tycker att kombinationen av PIM, t ex deras PIM-produkt och ett tredjepartsstöd integrerat med AR/3D funktionalitet är en riktig game-changer. Ett exempel som målas upp av grundaren Johan Boström på plats i Inriver Chicago är det sprillans nya samarbetet tillsammans med Threekit 3D & Augmented Reality (se film nedanför). Samarbetet syftar främst till att hålla både klassiska bildobjekt och content på samma plats och med samma möjligheter som det som har 3D-stöd att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon