Framtiden väljer EPiServer av KnowIT

In IBM, IBM Lotus Notes, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Know IT med Thomas Berhof och Mathias Kindström i spetsen ska börja närma sig lansering av det halvårsgamla uppdraget att göra om Framtidens 30 webbplatser. Det kan behövas, den nuvarande Lotus Notes lösningen ser rent sagt för taskig ut i t ex Firefox. Viktigt har varit att effektivisera förvaltning och vidareutvecklingen av den tekniska lösningen med EPiServer. Uppdraget bestod av projektledning, kravhantering, design, .NET-utvecking, utbildning, informationsarkitektur och förvaltning. Framtidenkoncernen med 900 anställda förvaltar runt 70 000...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment