”Framtidens e-handel” från E37 och Acrinova gick i stöpet

In E-handel, E37 E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under början av sommaren berättade e-handelsbolaget E37 att de tillsammans med Acrinova i Ängelholm skulle erbjuda tjänster och produkter för aktörer inom ett kommande enormt e-handelskluster: "Framtidens e-handel".Flera större förvärv av fastigheter skulle behöva genomföras för detta. Efter en kort tid som noterad på Aktietorget har i sommar bolaget valt att plötsligt sälja av sina fastigheterna (tänkta för lager etc. för e-handeln) och skeppa ut kapitalet till aktieägarna. Detta efter att noteringen ogillades pga. att verksamheten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.