Frapp öppnar upp på ny SiteDirect e-handel

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

E-handelsplattformen Ninetech SiteDirect gäller då heminredningsföretaget Frapp.se går live med en ny responsiv design och nytt innehåll. Den nya sajten ska även innehålla förbättrade funktioner för sök och filtrering samt har försetts med ett omfattande löp som listar större mängder produkter. Landskrona-butikens ambition är att arbeta med produkter av hög kvalitet från kända varumärken. SiteDirect Professional Web Solutions AB hgar nyligen även satsar på en bättre sökfunktion för sina e-handlare. Ett populärt område där t ex Loop54 tagit kunder då funktionaliteten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment