Fredrik Haglunds träff för EPiServerutvecklare fullsatt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

EMVP:n Fredrik Haglund från Inexor och René Voigt från CIBER arrangerar den första träffen för EPiServerutvecklare. Det sker i  CIBERs lokaler på Drottninggatan 25 i Stockholm. Uppslutningen till gratiseverntet är mycket bra och lokalen fylldes på bara några dagar. På agendan står: Developer Guidelines för EPiServer CM och EPiServer Undertecknad var anmäld men tvingas avboka då andra aktiviteter kom emellan. Vi ses nästa gång....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En riktigt trevlig sammankomst av allt från nybörjare till riktigt avancerade EPiServer utvecklare, tyvärr så lyste EPiServer själva med sin frånvaro. Jag rekommenderar alla som är intresserade av EPiServer utveckling att komma på nästa möte.
    Och ett stort tack till Fredrik och René för en bra idé.

  2. En riktigt trevlig sammankomst av allt från nybörjare till riktigt avancerade EPiServer utvecklare, tyvärr så lyste EPiServer själva med sin frånvaro. Jag rekommenderar alla som är intresserade av EPiServer utveckling att komma på nästa möte.
    Och ett stort tack till Fredrik och René för en bra idé.

  3. Woot. EPiServer som är om sig och kring sig. Produktföretaget kanske vart blygsamma. Ni samlade too much brains at one place ;)

  4. Författare

    Woot. EPiServer som är om sig och kring sig. Produktföretaget kanske vart blygsamma. Ni samlade too much brains at one place ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.