Fredrik Haglunds träff för EPiServerutvecklare fullsatt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

EMVP:n Fredrik Haglund från Inexor och René Voigt från CIBER arrangerar den första träffen för EPiServerutvecklare. Det sker i  CIBERs lokaler på Drottninggatan 25 i Stockholm. Uppslutningen till gratiseverntet är mycket bra och lokalen fylldes på bara några dagar. På agendan står: Developer Guidelines för EPiServer CM och EPiServer Undertecknad var anmäld men tvingas avboka då andra aktiviteter kom emellan. Vi ses nästa gång....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En riktigt trevlig sammankomst av allt från nybörjare till riktigt avancerade EPiServer utvecklare, tyvärr så lyste EPiServer själva med sin frånvaro. Jag rekommenderar alla som är intresserade av EPiServer utveckling att komma på nästa möte.
    Och ett stort tack till Fredrik och René för en bra idé.

  2. En riktigt trevlig sammankomst av allt från nybörjare till riktigt avancerade EPiServer utvecklare, tyvärr så lyste EPiServer själva med sin frånvaro. Jag rekommenderar alla som är intresserade av EPiServer utveckling att komma på nästa möte.
    Och ett stort tack till Fredrik och René för en bra idé.

  3. Woot. EPiServer som är om sig och kring sig. Produktföretaget kanske vart blygsamma. Ni samlade too much brains at one place ;)

  4. Författare

    Woot. EPiServer som är om sig och kring sig. Produktföretaget kanske vart blygsamma. Ni samlade too much brains at one place ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.