Friluftsfrämjandet öppnar upp nytt på EPiServer 8 av Nansen

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Friluftsframjandet.se har släppts. En nysatsning som ska bli den viktigaste kanalen för både kommunikation och framtida bokning av aktiviteter.

Sajten är byggd på EPiServer 8 av Nansen, det finns flera integrationer mot olika bakomliggande system för bokning och kundhantering. Nansen har även ansvarat för UX, frontend och kundupplevelsehantering.

Den nya satsningen har flera målgruppsingångar, ribbon-försedda erbjudandelistningar över kurser, interaktion som bjuder in besökare att engagera sig samt mycket mer. Fokus på sajten ska vara att göra det enklare att hitta aktiviteter, läsa om guider kring vad man ska packa till fjällturen samt lyfta fram inspirerande content som artiklar. Delen bakom inloggning har även lyfts fram tydligare och det har blivit enklare att logga in på olika sätt. Det finns även länkar direkt till olika lokalavdelningar samt en ny version av egna magasinet Friluftsliv.

0st
medlemmar har Friluftsfrämjandet

”– Det långsiktiga målet för den digitala närvaron är att synliggöra vårt breda aktivitetsutbud och att tydliggöra vår verksamhet för våra målgrupper. Det ska vara lätt att söka och boka aktiviteter, men också att inspireras och hämta kunskap till det egna friluftslivet eller kunna bli ledare. Vi har nu en bra grund som vi löpande kommer att utveckla vidare.”

säger Yrsa Holmén, webbprojektledare på Friluftsfrämjandet.

Söderhavet står bakom konceptdesign.

Därmed är tiden på Liferay open source java-portal från 2011 över för Friluftsfrämjandet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hypoteket och Schibsted får ny UX, UI och ID signerad Söderhavet

Leave a Comment