Fröjd vinner flera nya kunder på Episerver och Drupal

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fröjd har ett bra 2016 med nya kunderna Naturskyddsföreningen (Drupal användare), biståndsorganisationen We Effect, American Express (har någon Episerver licens) och Attendo (idag på Drupal av Bombay Works). Därför har man rekryterat tre nya inom projektledning och creative och ska in höst ta in ytterligare tre. Förra året vann Fröjd SSF (Episerver) och Rikskuponger (Episerver). Fröjd har 21 anställda och visade upp en 3,6% vinstmarginal förra året, det innebar 186 000:- SEK på 16 Mkr omsättning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.