Funka släpper nya Sveriges Konsumenter på EPiServer

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Funka har för Sveriges Konsumenter, en samarbetsorganisation som verkar för konsumenternas intressen genom ökad konsumentmakt, släppt nya SverigesKonsumenter.se på EPiServer CMS 5. Målet har varit att påverka så att konsumenternas rättigheter tas tillvara vad gäller markvalitet, hälsa, reklam och marknadsföring, konsumentlagar, allmännyttiga tjänster, digitala rättigheter och hållbar konsumtion. Sajten skulle bli mer lättöverskådlig för att se vilka frågor de arbetar med och hur SK agerar, enligt Louise Ekström på Sveriges Konsumenter. Väldigt små typsnitt vart...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.