G2Crowd erbjuder imponerande interaktiv produktutvärdering av CMS- och e-handelsverktyg

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Helt enkelt ska inte Forrester och Gartner få det att mjölka in alla miljoner på "sponsringsintäkter" inom CMS- och e-handelsutvärderingar i framtiden. Amerikanska aktören G2Crowd grundad 2013 har presenterat en teknisk överlägsen lösning som täcker ett mycket brett antal produktområden. Hela 29 000 omdömen om över 7500 produkter ska ha drivits in på omkring ett år. De enda synpunkterna är väl att i sedvanlig crowdsourcad ordning är det enkelt och billigt att låta ett tiotal konsulter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.