Gallerix valde Drupal Commerce av Oddcorn

In Check out/Kassasystem, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Update: Oddcorn är klara med en Drupal 7 CMS med Drupal Commerce och en digital närvaro till nya kunden Gallerix.

http://www.oddcorn.com/se/wp-content/uploads/2012/02/gallerix_case.jpg

En spännande lösning som laborerar med fixerad bakgrund, horisontell scroll, nedfällda kampanjer i flikar, massa laddningsanimationer samt egna butikssidor. Dock är e-handelsdelarna märkligt nog borttagna, trots att designen verkar vara uppbyggd på ett Drupal Commerce tänk.

Gallerix har ett av Sveriges största sortiment på tavlor, ram, kort och erbjuder även sina kunder canvasutskrifter, inramningar i ramverkstad och presentartiklar. Gallerix startade 1974 och har idag 85 butiker från Trelleborg till Luleå och kedjan sysselsätter 400 anställda i butiker och på huvudkontoret.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Johnson & Johnson köper in dyr logotype, ADs får panik

Man har i projektet valt att arbeta med stora bilder och navigering sker via vertikal och horisontal ”one page scrolling”. Kommunikationen styrs av i mångt och mycket av kampanjer, nya funktioner för kampanjhantering finns nu inbyggda i webbplattformen. Vad det gäller produktsortiment agerar Drupal Commerce numera motor. Fokus har även lagts på funktionerna ”Hitta närmaste butik” och mer avancerad ”Filtering” av produkter, säger Oscar Christenson.

Kommentarer

  1. Lite märkligt att göra en webbshop med så ovänliga URL:er. Den alldeles för komplexa javascript-lösningen verkar tyvärr balla ur en del också. Oj, dom har verkligen målat in sig i ett hörn :/

  2. Har ni sega gamla datorer källarfirmagubbar? Drupal releasen rockar fett och är nutidsdesignad. 

Leave a Comment