Gallerix valde Drupal Commerce av Oddcorn

In Check out/Kassasystem, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Update: Oddcorn är klara med en Drupal 7 CMS med Drupal Commerce och en digital närvaro till nya kunden Gallerix. En spännande lösning som laborerar med fixerad bakgrund, horisontell scroll, nedfällda kampanjer i flikar, massa laddningsanimationer samt egna butikssidor. Dock är e-handelsdelarna märkligt nog borttagna, trots att designen verkar vara uppbyggd på ett Drupal Commerce tänk. Gallerix har ett av Sveriges största sortiment på tavlor, ram, kort och erbjuder även... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Lite märkligt att göra en webbshop med så ovänliga URL:er. Den alldeles för komplexa javascript-lösningen verkar tyvärr balla ur en del också. Oj, dom har verkligen målat in sig i ett hörn :/

  2. Har ni sega gamla datorer källarfirmagubbar? Drupal releasen rockar fett och är nutidsdesignad. 

  3. Håller helt med!

    Visst är det häftigt, men värdelöst ur användarbarhets synvinkel.

Leave a Comment