Gamla Drupal för Möbler.se, Drupal 7 alltför ofärdigt

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Möbler.se som Björn Orrenius samt några från NodeOne jobbat på i några månader har släppts i en första beta. Det blev en Drupal 6:a, ingen Drupal 7 CMS. Detta då inte alla moduler fungerade tillräckligt bra i kombination för teamets behov och projektet började innan sjuans färdigställande. Det teamet efterfrågar är bl a de klustrade val samt "du kanske även gillar"-relaterade möbler som den nya sajten nyttjar. En uppgradering till Drupal 7 väljer sajtägarna att avvakta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej, jag vill tillägga att vi inte hade budget eller tid att gå i täten med Drupal 7 för Möbler.se. Det finns uppenbarligen mycket att vinna med 7an men vi bedömde att vi var tvungna att förenkla och köra tryggt initialt. Hoppas på en uppgradering för oss inom kort.

  2. Pingback: Tweets that mention Gamla Drupal för Möbler.se, Drupal 7 alltför ofärdigt | Might Know Something Else -- Topsy.com

  3. Startsidan ser matig ut. Men när man klickar runt märker man att de flesta sidor verkar sakna ordentligt innehåll. Varför envisas många att släppa sidor live innan man fyllt på med innehåll?

  4. @Schmugglan Jag kan inte tala för andra men vi tyckte en tidig beta release passade bra. Vi är ganska små och det blir svårt att testa av och kontroller allt själva. Genom att släppa in lite besökare får vi riktigt bra hjälp att få till de sista detaljerna. Visst får man väga in att vissa kan bli besvikna när innehållet är torftigt men vi är helt öppna med det och försöker inte påstå något annat än att vi är just en tidig beta. Det hoppas jag var tydligt.

    Snart kommer vi ha mycket mer på plats, vi är många som är otåliga… :-)

Leave a Comment