Gärsnäs Åke Axelsson släpper designehandel på Squarespace Commerce

In E-handel, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Helt ostört ska inte WooCommerce och Shopify få ta över alla miljoner gratis-CMS användare som nu vill ha e-handelsfunktionalitet. Ett tag omtalade, och Superbowl-annonserande Squarespace har sin egen e-handelsmotor kallad Squarespace Commerce. En avskalad, ren historia som ännu inte fått så stort fäste i Sverige. Men en ny användare kommer idag i form av Gärsnäs och en av landets mest kända inredningsarkitekter och formgivare Åke Axelsson. Han och egna varumärket väljer släppa en designehandel på SaaS-plattformen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon