Genomförbar tjänstedesign ledde fram till nya Trygghetsstiftelsen TSN.se

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: ”VIP-MKSE”.
Sublimes Anna Stefansson berättar att de under mitten av veckan släppt nya TSN.se för Trygghetsstiftelsen.

Webben ska vara baserad på ”genomförbar tjänstedesign” efter ett förstudiearbete med effektkartläggning. Den nya webbplatsen ville sätta målgrupperna i fokus med en tydlig initial vattendelare på startsidan. Det ska finnas ett nytt grafiskt uttryck som ska spegla Trygghetsstiftelsen. Det ska även tagits fram speciella funktioner för målgrupperna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Starbucks nästan borta från Sverige, satsar ändå på internationellt Web3.0 lojalitetsprogram

För några år sedan outsourcade Trygghetsstiftelsen hela sin IT-verksamhet till Qbranch (idag Axians) i en 4,5 Mkr affär. Då landade de även på Drupal som CMS. Den installationen lever inte kvar idag.

Arbetet framåt handlar främst om att säkerställa att webbplatsen driver mot de uttalade effektmålen.

Trygghetsstiftelsen är omställningsorganisationen inom det statliga avtalsområdet. När en statsanställd blir uppsagd på grund av arbetsbrist eller när en anställd vars tidsbegränsade anställning löper ut är det Trygghetsstiftelsens uppgift att så långt som möjligt skapa förutsättningar för att han eller hon inte ska bli arbetslös.