GetAccept intergrerar sitt personliga video, e-signerings och övriga säljstöd med Salesforce CRM

In Nyheter, CRM Customer Relationship Management, CXM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska säljstödstjänsten GetAccept med VD Samir Smajic har i dagarna tagit in närmare 180 Mkr i nytt riskkapital till en miljardvärdering. De ska använda likviden till att att bygga vidare på egna säljstödsprodukten och öppna fler kontor. Det svenska teamet bakom anser att de har ett unikt erbjudande i att erbjuda både personliga videohälsningar, case study-redovisningar och olika typer av SMS- chatt- och "sign deal" e-signeringsstöd i säljstödet. Merparten av pengarna kommer från det amerikanska riskkapitalbolaget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon