GetAccept intergrerar sitt personliga video, e-signerings och övriga säljstöd med Salesforce CRM

In Nyheter, CRM Customer Relationship Management, CXM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska säljstödstjänsten GetAccept med VD Samir Smajic har i dagarna tagit in närmare 180 Mkr i nytt riskkapital till en miljardvärdering. De ska använda likviden till att att bygga vidare på egna säljstödsprodukten och öppna fler kontor. Det svenska teamet bakom anser att de har ett unikt erbjudande i att erbjuda både personliga videohälsningar, case study-redovisningar och olika typer av SMS- chatt- och ”sign deal” e-signeringsstöd i säljstödet. Merparten av pengarna kommer från det amerikanska riskkapitalbolaget Bessemer Venture Partners, som tillsammans med brittiska DN Capital nu blir bolagets två största externa ägare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizely vinner Birkenstock kontot, nöjda ta över från Salesforce

Teamet bakom firar med att förse egna produkten med en ny Salesforce CRM-integration, lagom till nyligen avverkade Dreamforce 2020.

Den nya Salesforce Appexchange pluginen ska ge användare av båda systemen en bättre översikt genom att samla alla olika typer av säljavtal och dokument på ett och samma ställe. Därfter kan support- och säljpersonal skapa, skicka och e-signera avtal och dokument direkt från Salesforce tillsammans med GetAccept. Det ska gå att direkt i Salesforce bygga mer avancerade flöden baserat på om någon till exempel, elektroniskt signerat ett överskickat dokument, som då utförs direkt i Salesforce Workflows.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Telia visar upp nytt ID, stora re-platform projekt på gång