Getinge valde EPiServer CMS, SiteCore ut i sista vändan

In IBM Lotus Notes, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Getinge väljer EPiServer CMS 6 för sin kommande externwebb. Bolaget är en svensk industribjässe med en omsättning på runt 22,3 miljarder och de ska bli kul att se resultatet senare i år. Med i slutet av upphandlingen var SiteCore CMS, som denna gång representerades av en stor, ny svensk partner. Men då de blev #2 återupprepar sig därmed historien med beställare föredrar det extremlokala vid det slugiltiga valet av CMS-plattform. Trots att Getinge härrör från Halmstad,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ska trots de tidigare uppgifterna tydligen inte vara en funktionell vs. geografisk utslagning, utan EPiServer ska vunnit på tekniska grunder – enligt en ny källa.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.