GetUpdated bygger Ekobrottsmyndigheten.se på EPiServer för 874 750:-

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

GetUpdated vann uppdraget att bygga nya Ekobrottsmyndigheten.se på EPiServer CMS 6 (troligtvis). Bolaget har tidigare granskats av samma myndighet för oegenheter. Peter Eriksson, försäljningschef på Getupdated, anser det vara stärkande att vinna sådana här helhetsuppdrag. Meridium och KnowIT Karlstad förlorade på målsnöret. GetUpdated ville ha 874 750:- SEK för uppdraget, jämfört med Meridium:s 878 000:- (ouch!) samt KnowIT:s 976 400:- SEK (de som har för vana att ligga lågt i pris eller tom. jobba gratis annars)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. måste bli ett förlustprojekt för getupdated

  2. Och fyra år senare slår polisen och EBM till mot Oniva (Getupdated) för grova insiderbrott.

Leave a Comment