Getupdated säljer rabatterad WordPress till Master Design

In Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Precis när WordPress rör sig upp i hierarkin, från att vara en del av hostingerbjudanden och Fantastico/cPanel till att få drifta större projekt för Aftonbladet.se och Cloetta så presenterar Getupdated ett aningen annorlunda angreppssätt att sälja plattformen. Lösningar erbjuds till fastpris som startar på 9900:-. Dessutom körs temporära kampanjer. Som den just nu som utlovade ”25% rabatt på WordPress eller Magento”.

25% rabatt på hemsida

Getupdated producerar även kundwebb på WordPress CMS 3 och den senaste kunden är Master Design Sverige AB. De har bytt från numera insomnade egna Getupdated-plattformen SEOCMS till en ny WordPress för företagets webbplats.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avicii Experience handlar upp ny CX experience, nytt byråval

Master Design hjälper företag att förstärka sina relationer med presentreklam och profilkläder. De är även ägare av ett av Sveriges största showroom i Stockholm på 900 kvm.

undefined

Kommentarer

 1. Oniva/Getupdated/Online Group – Polisanmälningar. ONIVA: VET INTE OM DET SLUTAR HÄR – ORDFÖRANDE

  09:27
  STOCKHOLM (Direkt) Oniva Online Groups styrelse, som upptäckt grava felaktigheter i bolagets bokföring under de två senaste rapporterade kvartalen, utesluter inte att härvan kommer att växa under den fortsatta utredningen. Juridiska åtgärder mot den tidigare bolagsledningen är ett av alternativen.

  Vi vet inte om det slutar med det här. Om vi finner fog och skäl så kommer vi att driva frågan vidare givetvis, säger Peter Kopelman, som varit bolagets styrelseordförande sedan årsstämman i våras.

  På torsdagsmorgonen meddelade bolaget att det i arbetet med att färdigställa rapporten för det andra kvartalet hittat fel, däribland uppblåsta intäkter, i bolagets tidigare avrapporterade räkenskaper.

  Vi har tittat på det fjärde kvartalet och det första kvartalet. Vi tittar på många andra saker också. Förhoppningsvis så stannar det vid detta, men det finns inga garantier för det, säger Peter Kopelman.

  Kan det bli tal om juridiska åtgärder riktade mot den tidigare bolagsledningen?

  Absolut, svarar Peter Kopelman.

  Kan det bli tal om polisanmälningar?

  Om det föreligger sådana underlag kan vi eventuellt göra det också, men jag kan inte kommentera om vi hamnar där eller inte.

  I början juni blev det känt att bolagets ekonomichef misstänks för otillåten aktiehandel och att han därför hade lämnat bolaget.

  En knapp vecka senare meddelade Oniva att vd Urban Johansson, som enligt en sammanställning från april äger 7 procent av bolaget och är tredje största ägare, var omplacerad och att han i stället skulle jobba med internationell affärsutveckling.

  Han jobbar med de uppgifterna som vi kommunicerade då. Han är kvar i bolaget, säger Onivas styrelseordförande.

  Den person som varit ytterst ansvarig för bokföringsfelen är alltså fortfarande kvar i bolaget?

  Han är kvar i bolaget.

  Hur känner du att det går ihop med era försök att återupprätthålla någon grad av förtroende?

  Rent juridiskt måste du ha tillräckliga fakta på bordet för att kunna göra något annat. Jag vill i detalj inte gå in på vad som kommer att hända i nästa led utan att vi är 100 procent säkra på att vi har vad vi behöver för att kunna driva en process, svarar Peter Kopelman som betecknar bolagets kärnverksamhet som sund och bra men tycker att den brist på ordning och reda som mötte honom i bolaget varit under all kritik.

  Aktien i Oniva faller med cirka 40 procent under måndagens inledande handel. Mer än 60 procent av börsvärdet har därmed försvunnit sedan årsskiftet.

  Nasdaq OMX har placerat aktien på observationsplats.

  Martin Hävner +46 8 5191 7919

  Nyhetsbyrån Direkt

Leave a Comment