Gina Tricot valde Elastic Path av Ateles och LBi

In Analys / Statistik, Check out/Kassasystem, Elastic path, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

http://cdn.lbisweden.com/Images/gina.jpg

LBi och Ateles fick i uppdrag av Gina Tricots marknadschef Victor Appelqvist och Joakim Gregorsson, E-commerce Manager, att fräscha upp norska GinaTricot.com.

Det gjorde de på en Elastic Path java e-commerce. Ateles, som även öppnat Oslo-kontor och anställt 10 personer, kodade. Så det vart inte storsatsande EPiServer Commerce-konkurrenten hybris som vann denna gång.

Sajten ska innehålla ”resultatoptimerande analysverktyg” (KPI:er och mätverktyg) och kunden aldrig ska vara ”längre än ett klick bort från köp”. LBi stod för strategi, design, funktionalitet och Google analytics.

Vi har mer på samma ämne:  Beijer Electronics köper in B2B e-handel och B2B market place app av ny e-handelsleverantör

Det sker med en ”Quickshop”-länk (i lightbox med lager som visar bildförstoringar och produktinformation) i ett, för att vara helt ärligt, mycket ”HM.com-designaktigt” upplägg med en ”shoppingbag” (fadad vid mouse-over) och registreringsupplägget (personnummer med ”hämta kunduppgifter kundsystem-koppling eller 8 tvingade uppgifter).

”Andras favoriter” i kassan var bra, liksom tickern i footer.

Klarna stod för delar av betallösningen.

LBi ska i dagarna anställa hela 15 personer efter vunnit Eon och Reebok i Sverige.

Leave a Comment