Glomo vinner app-uppdrag för Bolagsverket, ny strategisk partner

In Nyheter, Offentlig sektor, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

App- och mobilutvecklarna på Glomo har tagit en större skalp inom myndighetssverige, det är Bolagsverket som är en av de senaste kunderna in. Detta via ett nytt ramavtal där Glomo ska få ta del av de digitala utmaningar Bolagsverket står inför under de kommande åren. Glomo strävar efter att bli en strategisk utvecklingspartner inom avtalet. Bolagsverket granskar, registrerar och informerar för ett enkelt företagande och ett rättssäkert näringsliv i Sverige. Glomo är en del av Global Mouth och byrån...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon