Gnesta köper in mer SiteVision för Sagolika Sörmland

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det blir bara mer och mer SiteVision för Gnesta. Nu har kommunen även köpt in en ny turistportal kallad Sagolika Sörmland. Men inte av Limepark denna gång men SiteVision-partnern Impera. Webbplatsen fokuserar på besökarens upplevelse av Gnesta som destination. Allt baseras på tre teman, som ska lyfta upp färgstarka och betydande personer i Gnestabygden. Men i praktiken kör portalen kör hårt med en Instagram integration. Impera har stått för strategi, varumärke, design, innehåll och webbutveckling....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.