Golfsajten Gimmie.se på Drupal 6 utmanar kommande Golfkartan.se

In Drupal, Google Maps, Gratis, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Steve Persson och Emil Björnum är grundare till den nya golfguiden Gimmie.se (här finns info om termen). Allt är byggt i Drupal 6 av både Kollegorna och NodeOne.

Den trevligt designade sajten kretsar kring nålarna (peggade golfbollar så klart) på en Google Maps-integration. Därtill läggs grafer om banans kvalitet och egenskaper. Medlemmarna ges även möjlighet att bedöma banan, ladda upp bilder och skriva kommentarer. Vid registreringen har en snygg levelbar byggts för vad medlemmen prioriterar i sitt golfande. Men ingen Facebook Connect modul?

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cirkle K släpper uppdaterad elbilsapp samt ny elbils-kampanj

En kul funktion är ”slumpa bana”. Google vann ju framgång med sin Feeling lucky, så varför skulle det inte fungera för Gimmi?

Men vore inte en mobilsajt perfekt här? I mobilen blir den vanliga sajten plottrig och Google Maps fungerar nästan inte alls utan frenetiskt zoomande. Känns som en given vidareutveckling.

Några använda moduler är Fancybox, Ctools, CCK och Datepopup. En Kundo digitala kundtjänst finns på plats också. Björn Lilja, Emil Stenstrom, David Billskog och Jonatan Larssons kundtjänstprojekt har fått en del fina referenser på sistone då GetSatisfaction fortfarande inte finns översatt till svenska.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  GB.se visar upp nyheterna på ny Unilever Adobe AEM, e-handel för glasscheckar

Allt skulle kunna vara en annorlunda designad variant av ett Ted Valentin projekt. Som Golfkartan.se. Och oops, den kommer ju snart, det kommer innebära tuff konkurrens för Steve och Emil.

Kommentarer

 1. Hej Martin,

  Kul ni skrivit om vårt lansering. Jo Facebook Connect är under utveckling men har inte gått så smidigt som vi hade hoppats därför har det fått scoopats ut till denna första lansering. Anledningen till detta är att vi tidigt valde att gå med modulen content profile för användarprofilerna och denna modul är inte helt kompatibel med Facebook Connect modulen du nämner. Så vi måste bygga bort content profile först men FBC är given och kommer så fort vi hinner få till det på ett bra sätt!

  Mobilsiten är också något som ligger i ”backlogen” tillsammans med en massa annat gottitt som kommer. Vi valde att göra ett tidigt släpp och sedan bygga på siten allt eftersom.

  Mvh
  Emil

 2. Tack för ny info. Dessa rapidsnabba ”svar på tal” om vad som kommer är bland det bästa med den här bloggen. Dessutom tidstämplas löften för uppföljning i framtiden ;)

 3. Håller med, och vi lovar höra av när vi lyckas få in FBC så även du kan göra din utlovade uppföljning ;)

Leave a Comment