Golfsajten Gimmie.se på Drupal 6 utmanar kommande Golfkartan.se

In Drupal, Google Maps, Gratis, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Steve Persson och Emil Björnum är grundare till den nya golfguiden Gimmie.se (här finns info om termen). Allt är byggt i Drupal 6 av både Kollegorna och NodeOne. Den trevligt designade sajten kretsar kring nålarna (peggade golfbollar så klart) på en Google Maps-integration. Därtill läggs grafer om banans kvalitet och egenskaper. Medlemmarna ges även möjlighet att bedöma banan, ladda upp bilder och skriva kommentarer. Vid registreringen har en snygg levelbar byggts för vad medlemmen prioriterar i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej Martin,

  Kul ni skrivit om vårt lansering. Jo Facebook Connect är under utveckling men har inte gått så smidigt som vi hade hoppats därför har det fått scoopats ut till denna första lansering. Anledningen till detta är att vi tidigt valde att gå med modulen content profile för användarprofilerna och denna modul är inte helt kompatibel med Facebook Connect modulen du nämner. Så vi måste bygga bort content profile först men FBC är given och kommer så fort vi hinner få till det på ett bra sätt!

  Mobilsiten är också något som ligger i ”backlogen” tillsammans med en massa annat gottitt som kommer. Vi valde att göra ett tidigt släpp och sedan bygga på siten allt eftersom.

  Mvh
  Emil

 2. Tack för ny info. Dessa rapidsnabba ”svar på tal” om vad som kommer är bland det bästa med den här bloggen. Dessutom tidstämplas löften för uppföljning i framtiden ;)

 3. Håller med, och vi lovar höra av när vi lyckas få in FBC så även du kan göra din utlovade uppföljning ;)

Leave a Comment