Göteborgs Universitet väljer Drupal 8 CMS, tog fem år att utveckla

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Några veckor efter att Drupal 9 släpptes landar Göteborgs Universitet och GU.se på en ny Drupal 8 CMS sajt. Happiness från Stockholm jobbar med kunden sedan ett tag tillbaka. Det ska vara en helt ny satsning inriktad på användarnas behov och förväntningar. Göteborgs universitet har under fem år arbetat med nya gu.se. Göteborgs Universitet och GU.se var länge en av de sista på klassiska svenska universitets-CMS:et InfoGlue. Uppsala Universitet lämnade plattformen senast, det var 2014. "–...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon