Göteborgsseglatsen #1 köper in digitalt av Göteborg

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Västkustens stolthet, Marstrand Match Cup-seglingen, väljer att jobba med en lokal digitalleverantör. Som sig bör inom regionen. Det är HiQ Göteborg som fått i ansvar att ta fram den nya digitala kommunikationsplattformen, berättar Jerker Lindstén, VD på HiQ i Göteborg. Liksom Avantime ska tydligen HiQ varit "starkt förknippade med segling". Därmed snor HiQ uppdraget av KnowIT som tidigare utvecklat Episerver för Marstrandscuperna. HiQ har med sin omfattande omprofilering (från simulatorer inom t ex flyg, försvar och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.