GPT-3 och ChatGPT blir del av CX-produktbeskrivningar, så används AI-tekniken för att sälja

In AI, ChatGPT, Machine Learning, API, CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, Content Marketing, CXM, DAM, E-handel, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter, Online Marketing, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det var ju ingen skräll att både termen GPT-3 samt ChatGPT skulle komma att användas i egna första raderna av CX-produktbeskrivningarna och som tagline eller tidigt i egna marknadsföringstexterna. För att verka ”smart” och kanske sälja lite mer. Både inom produktområden som Marketing Automation, SEO-verktyg, CMS, PIM, e-handel, personalisering och Customer Journey Builders samt många fler.

Zopto marketing SaaS kallar sig idag den första ”GPT-3 powered marketing automation” produkten. Deras mjukvara hjälper marknadsförare att använda AI för att skapa personaliserade LinkedIn-mallar, email, inlägg och templates, posts och liknande automatisering med dashboards och analytiskt stöd.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Bolaget väljer även att differentiera sig genom att berätta de vet skillnaden på GPT-3 samt ChatGPT. Zopto säger i ett uttalande att det tagit ”månader” för dem att lära sig t ex vilken fördel API från GPT-3 rent har till skillnad från det från OpenAI ChatGPT. För sin typ av verksamhet. Hur det skiljer sig? Det korta svaret är attDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Adobe och Google gör gemensam sak med Firefly och Bard generisk AI


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon