Grand Hôtel släpper ny satsning med kassafri e-handel

In Check out/Kassasystem, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Happiness har producerat Grand Hôtels nya webbplats grandhotel.se.

Liksom en annan release idag är bokningen en fristående Yourreservation.net som kastar ut besökaren. De som istället stannar på sajten får fixerad header meny, en fet meny, stora bakgrundsbilder och en del andra mer moderna element än den tidigare sajten.

0år
firar hotellet i år

Arbetet har innefattat design, gränssnitt och teknisk utveckling. Den tekniska plattform som används är Drupal 7, sajten finns på både engelska och svenska. Projektet omfattade även en enklare webbshop (utan kassa, med ett formulär istället).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Öppen källkod-byråerna både ökar och minskar, nya intressanta förvärv

Happiness byggde även den tidigare Drupal-webbplatsen som släpptes 2011.

Grand Hôtel Stockholm har varit ett hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. På Grand Hôtel hittar man, förutom femstjärnigt boende, den klassiskt svenska Verandan, Mathias Dahlgrens Guide Michelin-belönade restauranger och den grandiosa Cadierbaren. För rekreationen står Nordic Life Spa & Fitness.

Kommentarer

  1. Det finns visst en kassa eller en varukorg rättare sagt. Ligger på samma sida som produkterna. Det leder sedan vidare till en kortbetalning i nästa steg. Man får intrycket av texten att det är beställningsformulär som skickar iväg ett email typ, men så är alltså inte fallet :-)

Leave a Comment