Grand Hôtel släpper ny satsning med kassafri e-handel

In Check out/Kassasystem, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Happiness har producerat Grand Hôtels nya webbplats grandhotel.se. Liksom en annan release idag är bokningen en fristående Yourreservation.net som kastar ut besökaren. De som istället stannar på sajten får fixerad header meny, en fet meny, stora bakgrundsbilder och en del andra mer moderna element än den tidigare sajten. Arbetet har innefattat design, gränssnitt och teknisk utveckling. Den tekniska plattform som används är Drupal 7, sajten finns på både engelska och svenska. Projektet omfattade även en enklare webbshop (utan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det finns visst en kassa eller en varukorg rättare sagt. Ligger på samma sida som produkterna. Det leder sedan vidare till en kortbetalning i nästa steg. Man får intrycket av texten att det är beställningsformulär som skickar iväg ett email typ, men så är alltså inte fallet :-)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.