Grand Hôtel valde Drupal CMS

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Update: Grand Hôtel med egna grandhotel.se har varit aktiva sedan 1999 på nätet. Nu har de bytt CMS. De landade på en Drupal CMS 7 som Stockholmsbaserade Happiness fick äran att bygga. Under sex månaders har tid teamet (med design av Dolhem Design och copy Annika Edenstrand) arbetat med den nya webbplatsen. Utmaningen var att öka antalet bokningar och göra informationsstruktur och gränssnitt mer upplevelsebaserade. En mycket ljus release med rätt mycket löp för att vara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Testa att söka efter rum med samma utcheckningsdatum som incheckningsdatum. Om målet är få till fler bokningar, hur kommer det sig då att sökresultatsidan förutom att se tafflig ut, backat ett datum och inte som sig bör visar bokningsbara rum? Tips: När besökare anger ett incheckningsdatum, anta att besökaren vill bo en natt och uppdatera fältet för utcheckning innan frågan skickas till databasen.

  2. Jag tycker det är dumt att skicka besökaren till en bokningssida istället för att integrera detta i sajten. Det måst ju vara möjligt att genom API få in bokningen på den egna sajten, eller? Att skicka iväg besökarna får det att kännas lite som en affiliatesajt.

  3. Tackar för bra input och synpunkter! Det vore naturligtvis en bättre användarupplevelse att kunna genomföra bokningen på egna sajten. Men tyvärr är det många stora bokningssystem som inte är möjliga att integrera. Alla småbuggar ska även vara fixade nu.  /Mattias från Happiness

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.