Grand Shoes handlar upp ny e-handelsplattform för prestanda och flexibilitet

In E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Skoehandeln Grand Shoes har designat om och bytt plattform. Detta för att nå bättre prestandatal samt få större flexibilitet när man bygger egna storlekstjänster och mycket mer. Grand Shoes återfinns numera på en svensk Vendre e-handelsplattform som ska ge bättre perf, prestanda och flexibilitet. Hela tjänsten FitMyFeet är ven ombyggd för att ge smartare filtrering. Bolaget ska även organiserat om och gjort tydligare kategorier och fler filtreringsmöjligheter, berättar VD Fredrik Hammarqvist. Grand Shoes lanserar samtidigt sin...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon