Greenpeace lanserar ny webbplattform, kastar ut nio WordPress-sajter

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Red Hat har nyligen hjälpt Greenpeace att helt byta ut sin online-närvaro. Naturskyddsorganisationen skapar en ny plattform för att ersätta sina över 40 hemsidor som främst idag återfinns på WordPress CMS. Tidigare använda GreenPeace en produkt kallad "Planet 3", som var en modifierad version av Episerver CMS 5. "– Målet var att skapa förtroende mellan organisationen och våra användare. Vi ville spela med öppna kort. Därför var öppen källkod utgångspunkten." Säger Laura Hillinger, projektledare för Greenpeace....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon