Gröna Lund live ny EPiServer CMS 8.5, Jetshop lever kvar

In Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Visma berättar de är klara med nya Gröna Lund på EPiServer. En nya EPiServer 8.5 har upprättas på Gronalund.com som till säsongsstarten numera kör bakgrundsvideo, transparent meny, utökat språkstöd, call-to-actions för dagens program, öppetider och priser (shoppingcart'en, fixerad nederkant, leder till Jetshop e-handeln).Det ska även lagts arbete på förbättrade konverteringsprocesser samt en bättre mätbarhet (KPI:er) genomgående i den nya lösningen. Vidare finns "Instagram"-designat bildcollage över attraktioner samt en delad sociala nätverk-widget modell större. Även Itera har tidigare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment